Raste emergjente dhe oferta këshillimi

Raste emergjente dhe oferta këshillimi

Çfarë duhet të bëhet në një rast emergjent, cilat numra emergjente ka në Zvicër, çfarë është telefoni i këshillimit për raste emergjente fëmijësh, ku gjeni vende të specializuara dhe këshillimi dhe ku mund të drejtoheni për informime ligjore - përgjigje për këto dhe pyetje të mëtejshme ju gjeni në rubrikën “raste emergjente dhe oferta këshillimi”.