Qarkullimi

Qarkullimi

Sa gjatë lejohet të drejtoni një automjet në Zvicër me një patentë të huaj shoferi, si mund të merrni një patentë zvicerane, ku mund të merrni një biletë ditore të leverdishme treni dhe çfarë duhet të merrni parasysh nëse udhëtoni me biçikletë - këto dhe shumë më tepër i mësoni në pyetjet dhe përgjigjet për temën “qarkullim”.