Oferta integrimi

Oferta integrimi

Cila oferta të mëtejshme integrimi ka?

Në disa komuna zhvillohen aktivitete mirëseardhjeje ose aktivitete informacioni për të gjithë banoret dhe banorët, të cilët kanë ardhur të rinj në komunë. Ju do të ftoheni për këtë personalisht. Përfaqësuese dhe përfaqësues të autoriteteve paraqitin gjatë kësaj komunën dhe institucionet. Kjo është një rastësi e mirë, të lidhen kontakte të reja dhe të merren informacione të rëndësishme për jetën në komunën tuaj të re të banimit.

 

Në kantonin Graubünden ka përveç kësaj një numër të madh ofertash të gjuhës, arsimimit dhe integrimit. Informohuni ju në komunën tuaj ose në platformën e internetit www.integration.gr.ch