Mirë se erdhët në Graubünden

Mirë se erdhët në Graubünden

Mirë se erdhët në Graubünden

Ju keni marrë një vendbanim të ri në kantonin Graubünden dhe doni të informoheni mbi jetën në Graubünden dhe në Zvicër?

 

Si ndihmë orientimi ju gjeni këtu informacione të rëndësishme për temat e jetës së përditshme, të cilat ua lehtësojnë juve hyrjen në Graubünden. Informacione të mëtejshme të dobishme ju gjeni po ashtu në broshurën kantonale të mirëseardhjes, e cila është e disponueshme në 17 gjuhë. Këtë ju mund ta tërhiqni falas tek komuna e banimit tuaj ose ta shkarkoni si skedë PDF në këtë faqe interneti.

 

Bëhuni të njohur me atdheun tuaj të ri, mësoni gjuhën lokale dhe lidhni kontakte me fqinjët, në komunë, në vendin tuaj të punës ose në shoqata. Pjesëmarrja juaj në jetën e shoqërore dhe atë sociale është e dëshiruar!

 

Vendi i specializuar për integrimin ju qëndron juve me dëshirë në dispozicion në rast të pyetjeve rreth temës së integrimit dhe ju uron juve një fillim të mbarë në Graubünden.

 

Dokumente

Kontakt

  • Fachstelle Integration Graubünden

    Vendi i specializuar për integrimin GraubündenEngadinstrasse 247000 Chur081 257 26 38www.integration.gr.ch