Planifikimi familjar

Planifikimi familjar

Çfarë është planifikimi familjar?

Kur është momenti i drejtë për një familje, duhet ta vendosë çdo çift për veten e vet. Mund të bësh diçka për të penguar një shtatzëni ose për të përmbushur një dëshirë për fëmijë. Por secili nuk mund t'i planifikojë të gjitha. Ka po ashtu sot shtatzëni të paplanifikuara dhe dëshira të paplotësuara fëmijësh. Pothuajse 20 përqind e të gjitha çifteve me dëshirë për fëmijë nuk mund të lindin fëmijë. Vende këshillimi mund të ndihmojnë më tej në rast të këtyre pyetjeve.

 

Kontakt

Kontakt

  • adebar Fachstelle für Sexuelle Gesundheit und Familienplanung Graubünden

    Adebar Vend i specializuar për shëndetin seksual dhe planifikimin e familjes Reichsgasse 257000 Chur081 250 34 38www.adebar-gr.ch