Kërkim për vende pune

Kërkim për vende pune

Kërkim për vende pune

Ia vlen të informoni miq dhe të njohur mbi kërkimin e vendit tuaj të punës. Kështu ju mësoni ndoshta herët, se do të lirohet një vend pune dhe mund të bëni kërkesë për këtë.

 

Shpallje vendesh pune mund të shihen në qendrat regjionale për ndërmjetësim pune (RAV) dhe gjenden në gazetat ditore, regjionale ose njoftues të qytetit, në «zyrat e përkohshme» si dhe në internet.